Domowe Przysmaki Z San Francisco: Ryż Z Wermiszelem Z Kurczaka
Domowe przysmaki z San Francisco: ryż z wermiszelem z kurczaka wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ryżu, czosnek w proszku, pietruszka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wermiszel ryżowy z kurczakiem i Nuoc Cham, Bun Mang Ga (Wietnamskie pędy bambusa i makaron ryżowy z makaronem z kurczaka), oraz Wermiszel z pomidorami, oliwkami i kaparami (Vermicelli alla puttanesca).
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Ugotować ryż i wermiszel na gorącym maśle, aż zbrązowieje, o 3 protokół.
Wlać wodę do mieszanki ryżu. Wymieszaj bulion z kurczaka, pietruszkę, czosnek w proszku i cebulę w proszku do wody; doprowadzić do wrzenia, umieścić pokrywę na rondlu, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować, aż woda wchłonie się do ryżu i makaronu, o 25 protokół.