Tiramisu

Tiramisu
Tiramisu może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mocną kawę, serek, rum i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klasyczne Tiramisu i czekoladowo-pomarańczowe Tiramisu bez kawy, Tiramisu, oraz Tiramisu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Beat Serek i cukier puder w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ubić w rumie na małej prędkości; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ubij śmietanę do ubijania w schłodzonej miseczce na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż do mieszanki twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podziel ladyfingers poziomo na pół. Ułóż połowę ladyfingers, Wyciąć Boki do góry, na dnie ungreased kwadratowy patelni, 8x8x2 cali, lub okrągły patelni, 9x1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietanąKupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietaną
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Mżawka 1/4 filiżanki espresso nad ladyfingers.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietanąKupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietaną
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
5
Rozłóż połowę mieszanki twarogu na ladyfingers.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietanąKupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietaną
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Ułóż pozostałe ladyfingers, pokroić boki w górę, na mieszance z twarogiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietanąKupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietaną
7
Skropić pozostałą 1/4 szklanki espresso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
8
Rozprowadzić pozostałą masę z serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Przesiać lub posypać kakao na wierzch. Przykryć i przechowywać w lodówce około 4 godzin lub do napełniania jest firma. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia1
Magazyn