Tiramisu
Tiramisu może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mocną kawę, serek, rum i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klasyczne Tiramisu i czekoladowo-pomarańczowe Tiramisu bez kawy, Tiramisu, oraz Tiramisu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat Serek i cukier puder w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ubić w rumie na małej prędkości; odstawić.
Ubij śmietanę do ubijania w schłodzonej miseczce na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż do mieszanki twarogu.
Podziel ladyfingers poziomo na pół. Ułóż połowę ladyfingers, Wyciąć Boki do góry, na dnie ungreased kwadratowy patelni, 8x8x2 cali, lub okrągły patelni, 9x1 1/2 cala.
Mżawka 1/4 filiżanki espresso nad ladyfingers.
Rozłóż połowę mieszanki twarogu na ladyfingers.
Ułóż pozostałe ladyfingers, pokroić boki w górę, na mieszance z twarogiem.
Skropić pozostałą 1/4 szklanki espresso.
Rozprowadzić pozostałą masę z serem śmietankowym.
Przesiać lub posypać kakao na wierzch. Przykryć i przechowywać w lodówce około 4 godzin lub do napełniania jest firma. Przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.