Domowe Piwo Imbirowe

Domowe Piwo Imbirowe
Domowe piwo imbirowe jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako napój i odbywa się w ok. 3 godziny. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz pod ręką wodę, imbir, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Bezglutenowy krem imbirowy bułeczki z domowej roboty kandyzowanym imbirem, Domowe Piwo Imbirowe, oraz Domowe Piwo Imbirowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Imbir ugotować w wodzie w małym rondlu na wolnym ogniu, częściowo przykrytym, 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i niech strome, pokryte, 20 minut.
3
Przecedzić mieszaninę przez sito do miski, naciskając na imbir, a następnie odrzucając. Wlewamy płyn do rondla i dodajemy cukier oraz szczyptę soli, następnie podgrzewamy na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Syrop schłodzić w przykrytym słoiku do wystygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
CukierCukier
SyropSyrop
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
1
Wymieszaj syrop imbirowy z seltzerem i sokiem z limonki (zacznij od 1/4 szklanki syropu i 1 1/2 łyżeczki soku z limonki na 3/4 szklanki Seltzera, a następnie dostosuj do smaku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Woda GazowanaWoda Gazowana
ImbirImbir
SyropSyrop
1
Syrop imbirowy utrzymuje, schłodzony, 1 tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
SyropSyrop
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn