Dip Z Serem Pleśniowym-Boczek
Blue Cheese-Bacon Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 391 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz klastry winogron, ser, ser śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo, Dyni, Boczek I Ser Pleśniowy Makaron I Ser, oraz Dip Z Boczkiem Z Sera Pleśniowego.
Instrukcje
Ugotować posiekany boczek na patelni na średnim ogniu 10 minut lub do chrupkości.
Boczek odsączyć i odstawić.
Dodaj mielony czosnek na patelni,i smażyć 1 minutę.
Ubić serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładki.
Dodaj pół na pół, ubijając aż do połączenia. Wymieszać z boczkiem, czosnkiem, serem pleśniowym i szczypiorkiem. Wymieszać równomiernie łyżką na 4 (1-szklankowe) pojedyncze naczynia do pieczenia.
Piec w 350 przez 15 minut lub aż złoty i bąbelkowy.
Posypać równomiernie posiekanymi orzechami włoskimi i podawać z winogron i flatbread lub różne krakersy.