Cztery wariacje na temat przegrzebków może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 16. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz przegrzebki morskie, liście bazylii, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Wariacje na temat lemoniady, Corn Dog Variations, oraz Wariacje Dawg.
Instrukcje
1
Odmiana I: rozgrzej piekarnik do 475 stopni F lub rozgrzej brojlery.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj przegrzebki, pracując partiami, jeśli to konieczne, i gotować przez 2 minuty na 1 stronie. Ostrożnie obrócić i gotować przez 2 minuty po drugiej stronie, a następnie wyjąć na talerz, aż wszystkie zostaną ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4
Umieść przegrzebki pod brojlerem lub w piekarniku na 3 do 4 minut, aż będą ładnie rumiane na brzegach.
W międzyczasie dodać czosnek do patelni, w której gotowane przegrzebki i gotować przez 2 minuty na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodaj wino, skrobanie dno patelni, aby usunąć wszelkie rumiane kawałki, i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj pozostałe masło, pół łyżki na raz, aż zostanie wchłonięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
8
Dodać natkę pietruszki, doprawić solą i pieprzem, do smaku i podawać przegrzebki z polanym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Wariant II: w 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać masło na dużym ogniu, aż się spieni i ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Ubić mąkę kukurydzianą, mieszając przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
11
Zdjąć z ognia i odstawić.
12
Dodać estragon i sól i pieprz. Przyprawić przegrzebki solą i pieprzem i posypać mieszaniną polenty nad nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Polenta
13
Piec w piekarniku lub pod brojlerem przez 5 do 7 protokół, aż gotowane przez i ładnie rumiane na brzegach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
14
Wariant III: w 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać oliwę na dużym ogniu, aż do samego palenia. Sezon przegrzebki z solą i pieprzem i saute na dużym ogniu 2 protokół, następnie włączyć i gotować z drugiej strony przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
15
Wyjąć na talerz i dodać sos pomidorowy, pietruszkę, bazylię i wino na patelnię. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do duszenia, doprawić solą i pieprzem i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
16
Umieść sos na talerzu brojlerów i umieść przegrzebki na sosie. Gotować w piekarniku lub brojlerów, aż są gotowane przez i ładnie rumiane na brzegach.
Wariant IV: w 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać oliwę na dużym ogniu, aż do samego palenia. Sezon przegrzebki z solą i pieprzem i saute na dużym ogniu 2 protokół, następnie włączyć i gotować z drugiej strony przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
19
Wyjmij na talerz i dodaj wino, czosnek, płatki chile, anchois i kapary na patelnię. Doprowadzić wino do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu, doprawić solą i pieprzem i gotować przez 10 minut na małym ogniu, aż kapary pękną i anchois rozpadają.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Sardele
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Pomarańcza, Skórka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
20
Posypać przegrzebki z mieszaniną wina i gotować w piekarniku lub brojlerów, aż są gotowane przez i ładnie rumiane na brzegach.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
23
Dodaj cebulę i czosnek, gotować do miękkości, i światło złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
24
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku
25
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Antica Chardonnay (Mountain Select) z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.