Czerwona Soczewica
Czerwona soczewica wymaga około 51 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 129 kalorii, 8G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka cebuli, masło, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 37%. Spróbuj Cheat ' s soczewica & warzywa brązowy ryż Biryani (ft. Sunrice Rice & Soczewica) + Gratis, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Rolada Z Czerwonego Aksamitu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek, i smażyć 6 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodać bulion i kolejne 5 składników. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, odkryte, mieszając od czasu do czasu, 30 minut lub aż soczewica są miękkie. Wymieszać z bazylią i solą do smaku.
*2 (14-oz.) puszki bulionu warzywnego mogą być zastąpione.