Czerwona Rosyjska zupa z jarmużu i Chorizo (Caldo Verde)

Czerwona Rosyjska zupa z jarmużu i Chorizo (Caldo Verde)
Czerwona Rosyjska kapusta i zupa Chorizo (Caldo Verde) może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. To danie główne ma 437 kalorii, 24g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz rosyjski, ząbki czosnku, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Portugalski Caldo Verde-zupa z ziemniakami, jarmużem i Chorizo, Zupa Z Jarmużu Portugalskiego (Caldo Verde), oraz Caldo Verde-Portugalska Zupa Z Jarmużu.

Instrukcje

1
Gotować chorizo w oleju w garnku na średnim ogniu, często mieszając, aż zbrązowieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Przenieść chorizo na ręcznik papierowy z łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Dodaj cebulę do tłuszczu w garnku i smażyć, aż zmiękną, 3 do 5 protokół. Wymieszać z czosnkiem, płatki chile, i pieprz; gotować około 1 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać bulion i ziemniaki; przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
BulionBulion
5
Wymieszać jarmuż i chorizo; przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, aż jarmuż będzie miękki, 3 do 5 minut. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
JarmużJarmuż
SólSól
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn