Czekoladowy drobiazg może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 25 i kosztuje 55 centów za porcję. Mieszanka brązowego cukru, mąki SELF-rising, kokos, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowy Drobiazg, Czekoladowy Drobiazg, oraz Czekoladowy Drobiazg Dla Dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. tłuszcz i mąka 13 przez 9 przez 2-calowy patelni.
Dodać brązowy cukier, a następnie stopniowo dodawać mąkę i dobrze wymieszać. Wymieszać wanilią. Złóż orzechy, chipsy czekoladowe i kokos, jeśli używasz.
Przygotuj budyń zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
6
Lekko ostudzić.
7
Śmietanę ubić z cukrem pudrem na sztywną masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
8
Kruszyć brownie na kawałki, a następnie warstw jedną trzecią w dużej szklanej misce. Łyżka pół budyniu na ciasteczka. Łyżka połowę bitej śmietany na budyniu i rozsypać jedną trzecią pokruszone brownie.