Czarna fasola i zielenina

Czarna fasola i zielenina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj czarnej fasoli i zieleni. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 103 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 71 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pomidory, sok z limonki, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burritos z czarnej fasoli i buraków, Smażone flaki z marynowaną musztardą i sfermentowaną czarną fasolą, oraz Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 1-szklance miarki wymieszać dressing, skórkę z limonki, sok z limonki i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
KolendraKolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
2
W dużej misce, wrzucić fasolę, warzywa sałatkowe i pomidory. Mieszać w mieszaninie dressing aż sałatka jest pokryta. Top z awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
AwokadoAwokado
PomidorPomidor
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn