Cytrynowa ryba i ogórki

Cytrynowa ryba i ogórki
Jeśli masz z grubsza 25 minut do spędzenia w kuchni cytrynowa ryba i ogórki mogą być niesamowite bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 31g białka, 13g tłuszczu i w sumie 255 kalorii. Za $3.11 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 2. 8 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz pod ręką masło, sok z cytryny, ogórek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 55%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Gotowana ryba z ogórkami, Ryby Teriyaki ze słodko-kwaśnymi ogórkami, oraz Ryby Teriyaki ze słodko-kwaśnymi ogórkami.

Instrukcje

1
Ułóż plasterki ogórka na 15-calowym. x 12-W. kawałek wytrzymałej folii. Na wierzch z filetami z dorsza; posyp solą i 3 łyżkami soku z cytryny. Złóż folię i dwukrotnie złóż krawędzie, tworząc torebkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane KrewetkiPółtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane Krewetki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Ułóż na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec w temperaturze 425° przez 15-17 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. Ostrożnie Otwórz torebkę, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
W małej misce wymieszaj masło, bazylię i pozostały sok z cytryny. Łyżka nad rybami i ogórkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 23 dolarów za butelkę.
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Intensywnie rubinowa czerwień o przyjemnych aromatach, które są trwałe i owocowe. Wytrawne, ale jednocześnie owocowe. Miękkie i świeże na podniebieniu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia10
Magazyn