Cytrusowo-gotowany Snapper z sałatką z Czarnej Fasoli

Cytrusowo-gotowany Snapper z sałatką z Czarnej Fasoli
Cytrusowy Snapper z sałatką z czarnej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 4 porcje z 294 kalorie, 30g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 24% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz dressing Cezara, skórkę pomarańczową, świeżo liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka z cytrusów i Czarnej Fasoli, Cytrusowa Sałatka z czarnej fasoli i ryżu, oraz Quinoa Citrus Mango Awokado Sałatka Z Czarnej Fasoli podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej patelni z pokrywką połączone wszystkie składniki z wyjątkiem snapper. Przykryć i gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SnapperSnapper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Gdy płyn dojdzie do gotowania na wolnym ogniu, zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i dodaj filety snapper i pozwól kłusować przez 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z LucjanaFilety Z Lucjana
3
Ostrożnie wyjmij snapper z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SnapperSnapper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Do sałatki: w dużej misce wrzuć wszystkie składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Podawać natychmiast ze snapperem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SnapperSnapper

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish działa naprawdę dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Następny Pinot Gris z oceną 5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Następny Pinot Gris
Następny Pinot Gris
Morela, gruszka, Fig to wino ma genialny blady kolor słomy z dojrzałymi aromatami gruszki i ananasa z subtelnymi nutami kwiatowymi w nosie. Podniebienie zapewnia równowagę dojrzałych owoców i świeżej kwasowości ze smakami moreli, fig i skórki z limonki. Wykończenie jest długie i czyste.
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn