Cynamon Rodzynki Makaron Kugel
Cynamon z rodzynkami Kugel może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 427 kalorii, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Mieszanka soli, śmietany, rodzynek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Makaron Cynamonowo-Rodzynkowy Kugel, Apple & Raisin Noodle Kugel, oraz Budyń Z Makaronem Cynamonowo-Rodzynkowym.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Posmaruj 9 x 13-calowe naczynie do pieczenia.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i makaron parboil aż al dente, 4-5 protokół; odcedzić i odstawić. W dużej misce, ubić razem jajka i cukier, aż będzie gładka.
Ubij w twarogu, śmietanie i maśle do połączenia.
Dodać cynamon, sól i rodzynki do wymieszania i wymieszać drewnianą łyżką do połączenia. Wymieszać z makaronem.
Wlać mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia i gładką górę.
Piec, aż top będzie złoty i budyń jest ustawiony, około 1 godziny.