Cukinia w sosie śmietanowym
Cukinia w sosie śmietanowym może być tylko sosem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Za 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, cebuli, chwastów koperkowych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 13%, to danie nie jest tak wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zapiekanka z kurczaka i cukinii z sosem śmietanowym, Zapiekanka z kurczaka i cukinii z sosem śmietanowym, oraz Chleb z cukinii z twarogiem-lukier śmietanowy.
Instrukcje
W rondelku połącz cukinię, wodę, cebulę, sól, bulion i koperek. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut lub do miękkości cukinii.
Zdejmij z ognia i dodaj masło, cukier i sok z cytryny.
Połącz śmietanę i mąkę, aż będą gładkie. Stopniowo dodaj do rondla. Gotuj i mieszaj na małym ogniu przez 5-7 minut lub do zgęstnienia.