Letnia Sałatka Ze Szpinakiem

Letnia Sałatka Ze Szpinakiem
Letnia sałatka szpinakowa to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Ten przepis służy 14. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz nasiona maku, olej canolan, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Najlepsza sałatka ze szpinakiem latem, Letnia Sałatka Ze Szpinakiem, oraz Letnia Sałatka Ze Szpinakiem.

Instrukcje

1
W blenderze połącz pierwsze sześć składników. Przykryć i przetworzyć, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać maki; proces tylko do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
3
W salaterce połącz pozostałe składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
4
Mżawka opatrunkiem; wrzucić do płaszcza.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia11
Magazyn