Cukier Snap Groch Sauté

Cukier Snap Groch Sauté
Sugar Snap Pea Sauté jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz donice migdały, lekki Azjatycki sos sezamowy, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, Sałatka Z Cukrem, oraz Groszek Cukrowy Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać warzywa; podsmażyć 6-7 min. albo aż będzie krucho.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
3
Wymieszać w sosie; gotować 1 min. lub aż do przegrzania.
4
Posypać orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia8
Magazyn