Crumb Crust Pumpkin Pie
Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 165 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Mieszanka przypraw pumpkin pie, cool whip bited polewa, galaretka o smaku waniliowym instant budyń, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Dyni W Imbirowej Skorupce Z Orzechów Pekan, Mrożone Ciasto Dyniowe Z Skórką Gingersnap Crumb, oraz Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać okruchy opłatka, masło i cukier, aż do wymieszania; naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowej płyty pie.
Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy. Stopniowo dodawać mleko, ubijając po każdym dodaniu aż do wymieszania. I suchy budyń wymieszać, dynia i przyprawy; ubić na niskiej prędkości 1 min. albo aż do wymieszania. Wymieszać w 1/2 szklanki chłodnego Bata.
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy. Top z pozostałym Cool WHIP.