Crostini z pasztetu z wątróbki drobiowej z cebulą balsamiczną

Crostini z pasztetu z wątróbki drobiowej z cebulą balsamiczną
Crostini z pasztetu z wątróbki drobiowej z cebulą balsamiczną może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 466 kalorii. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i podnieś wątróbki z kurczaka, cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Spróbuj Crostini Z Pasztetem Z Wątróbki Drobiowej, Pasztet z wątroby-Jedwabny i kremowy mus z wątróbki drobiowej, oraz Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby cebula: Płaszcz dużą patelnię saute z oliwą z oliwek i dodać cebulę. Cebulę przyprawić solą i doprowadzić patelnię do średnio wysokiego ciepła. Przykryć i pocić cebulę przez 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać balsamiczny i gotować przez kolejne 20 do 25 minut lub aż balsamiczny jest syropy. Zużyć od razu lub umieścić w szczelnym słoiku i przechowywać w lodówce do momentu użycia.
3
Aby zrobić pasztet z wątróbki kurczaka: zalać dużą patelnię saute z oliwą z oliwek i dodać anchois, kapary i czosnek. Doprowadzić do średniego ciepła i saute, aż sardele się rozpuściły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
SardeleSardele
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
PasztetPasztet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać wątróbki z kurczaka, podgrzać i saute 3 do 5 protokół i gotować, aż wątróbki są o 1/2 do 3/4 sposób zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
5
Dodaj wino i gotować przez 3 do 4 minut lub aż wino zmniejszy się o połowę, mix powinien być nadal dość soupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Przenieść wszystko do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka. W razie potrzeby doprawić odrobiną soli, a w razie potrzeby poluzować odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
7
Każdy tost posmarować pasztetem, a na wierzchu cebulą balsamiczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
PasztetPasztet
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn