Crostini jabłkowe z Fontiną
Przepis Jabłko Crostini z Fontinan jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 2,67 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 452 kalorie, 12g białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka granny smith, masło, jabłka golden delicious i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Zupa z dyni z serem Fontina Crostini, Crostini z Fontinanem i marmoladą pomidorową z " wspaniałych warzyw Włoch, oraz Słodkie Jabłko Fontina Panini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obrać, rdzeń i kostki jabłka w 1/4 cala kostki. W 12 cali do 14 cali saute pan, masło ciepła, aż piana ustąpi.
Dodać cebulę i gotować, aż miękki i złoty kolor, o 8 do 10 protokół.
Dodać jabłka i mak i gotować, aż brzegi zmiękną, o 5 do 6 protokół.
Dodaj grappę i obniż temperaturę. Tymczasem pieczywo grillujemy z obu stron i układamy na półmisku.
Na każdym kawałku chleba ułożyć plasterek sera. Łyżka jabłek i podawać.