Crock Pot Chicken Taco Meat
Przepis Crock Pot Chicken Taco Meat może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 6 godzin. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 63 grosze za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, pierś z kurczaka, przyprawę do taco i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Crock-Pot Taco Mięso Z Kurczaka, Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, oraz Crock Pot Creamy Pulled Chicken Tacos.
Instrukcje
1 rozpuścić przyprawę taco w bulionie z kurczaka.2
Włożyć piersi z kurczaka do garnka i zalać bulionem z kurczaka.3 przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6-8 godzin.4 z dwoma widelcami, rozdrobnić mięso z kurczaka na kawałki wielkości kęsa.5 aby zamrozić, włóż rozdrobnione mięso do worków zamrażalniczych z sokami.6 naciśnij całe powietrze i uszczelnij.