Corvina Traditional
Corvina Traditional może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sól, słodkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Najlepsza Tradycyjna Lazania, Tradycyjne Galaktoboureko, oraz Hummus Tradycyjny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić kandyzowane słodkie ziemniaki, umieść słodkie ziemniaki, syrop i 3/4 szklanki wody w małym rondlu i zagotuj na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, aby utrzymać delikatne gotować na wolnym ogniu i gotować, aż ziemniaki są miękkie, ale nadal utrzymują swój kształt, o 15 protokół.
Odcedzić ziemniaki, zastrzegając syrop, i ostudzić. Gdy ziemniaki osiągną temperaturę pokojową, włóż je z powrotem do schłodzonego syropu, aby przechowywać je w lodówce do czasu aż będą gotowe do użycia.
Przed użyciem dobrze odcedzić ziemniaki. Powinieneś mieć około 2 filiżanki.
W niereaktywnej misce, ubić razem składniki marynaty, aż dobrze połączone.
Dodaj corvina i wrzucić do połączenia.
Dodaj seler, czerwona cebula, i posiekaną kolendrę i dobrze wymieszać.
Przenieś ceviche do pojedynczych szklanek lub dużej płytkiej miski.
Umieść około 1 filiżankę kandyzowanych słodkich ziemniaków po bokach szklanek lub miski i wierzch z liśćmi kolendry.
Aji amarillo: Pikantny peruwiański żółty pieprz. Najczęściej spotykany jako pasta w słoikach na rynkach Ameryki Południowej.
Z Wielkiej Książki Ceviche, poprawionej przez Douglasa Rodrigueza z Laurą Zimmerman. Copyright © 2003, 2010 by Douglas Rodriguez. Opublikowane przez Ten Speed Press, oddział Random House, Inc.