Corn Chip Crunch
Kukurydziany chrupek Crunch może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 16 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać prażone orzeszki ziemne, masło, syrop kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 19%. Podobne przepisy to Czekoladowe Ciasteczka Crunch, Ciasteczka Czekoladowo-Truskawkowe Crunch, oraz Chrupki czekoladowo-miętowe Crunch.
Instrukcje
W dużej żaroodpornej misce połącz wiórki kukurydziane i orzeszki ziemne. W małym rondlu połącz brązowy cukier, syrop kukurydziany i masło. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Wlać mieszankę chipsów kukurydzianych; wrzucić do herbu.
Przenieś do nasmarowanego 15-calowego. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 250° przez 30-40 minut; mieszając co 15 minut.
Rozprowadzić na papierze woskowanym; ostudzić. Rozłożyć i przechowywać w szczelnych pojemnikach.