Concia z cukinii
Concian z cukinii może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz koszerną sól, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to 7 wspaniałych makaronów z cukinii Plus cukinia i kiełbasa z kurczaka makaron Penne, Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią), oraz Grillowana cukinia z białym serem i kwiatami cukinii.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 1 porcelanowa lub szklana patelnia do głębokich naczyń
Przyciąć zieloną i żółtą cukinię na obu końcach i pokroić wzdłuż na kawałki o grubości 1/4 cala.
Rozgrzać oliwę z oliwek na głębokiej patelni, aż do samego palenia. Gotować 5 lub 6 sztuk cukinii na raz, aż złoty kolor, obracając raz, o 3 do 4 protokół.
Usunąć kawałki i osuszyć na papierowych ręcznikach. Dalej przer. z pozostałą cukinią aż do końca.
W misce, lekko wymieszać czosnek, bazylia, sól i pieprz, aż dobrze wymieszane.
Umieścić kilka kawałków cukinii na dnie naczynia ciasto, aż podstawa jest pokryta.
Posypać cukinię 1 do 1-1/2 łyżek mieszanki ziół tak równomiernie, jak to możliwe i spryskać 1 łyżką octu z czerwonego wina. Kontynuuj układanie mieszanki cukinii i ziół, aż cukinia będzie gotowa i przykryj plastikiem. Przechowywać w lodówce 2 godziny przed podaniem. Aby podawać, Usuń kawałek po kawałku i podawaj na świeżo grillowanym chlebie.