Classic Beef Stroganoff (Zapalniczka )

Classic Beef Stroganoff (Zapalniczka )
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj klasycznej wołowiny Stroganoff (lżejszej). Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.79 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać ząbek czosnku, sos worcestershire, margaryna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klasyczna Wołowina Stroganoff, Klasyczny Makaron Wołowy Stroganoff, oraz (Zapalniczka) Klasyczna Bakłażan Parmigiana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój wołowinę w poprzek ziarna na około 1 1/2x1 / 2-calowe paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
WołowinaWołowina
2
Gotować grzyby, cebula i czosnek w margarynie w 10-calowy nonstick patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula są miękkie; usunąć z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Gotować wołowinę w tej samej patelni, aż brązowy. Wymieszać 1 szklankę bulionu, sól i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
BulionBulion
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 15 minut.
5
Pozostałą 1/2 szklanki bulionu wymieszać z mąką; wymieszać z mieszaniną wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
6
Dodać mieszankę cebuli; podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Wymieszać z kwaśną śmietaną; podgrzać do gorąca (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CebulaCebula
7
Podawać na makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W38 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn