Ciepła sałatka wieprzowa z jabłkami
Ciepła sałatka wieprzowa z jabłkami może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 24g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Udaj się do sklepu i podnieś polędwicę wieprzową, brązowy cukier, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ciepła sałatka z jarmużu z suszoną żurawiną i jabłkami, Sałatka z tartych brokułów z marchewką, jabłkami i ciepłym sosem z boczku, oraz Ciepła Sałatka Z Wieprzowiny I Soczewicy.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Posypać wieprzowinę równomiernie 1 łyżeczką kminku, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub aż do zrobienia.
Połącz ocet, brązowy cukier, pozostałe 4 łyżeczki oleju, pozostałe 1/4 łyżeczki kminku, pozostałe 1/4 łyżeczki soli i pozostałe 1/8 łyżeczki pieprzu w małej misce, mieszając trzepaczką.
Umieścić sałatę, jabłko, i 2 łyżki dressing w dużej misce; wrzucić delikatnie do herbu. Sałatkę podzielić równomiernie na 4 talerze, na wierzchu po 3 plastry wieprzowiny, a pozostałą porcję pokropić równomiernie na wieprzowinie.
Podawać z: granatem-pomarańczowym iskierką