Ciasto Z Czekoladą Mleczną
Ciasto z czekoladą mleczną wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.36 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz czekoladę mleczną batoniki, cukier puder, cukier granulowany i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 22%. Spróbuj Ciasto czekoladowe z mleczno-czekoladowym Crunch i sosem karmelowym, Ciasto czekoladowe z lukrem karmelowo-mlecznym, oraz Ciasto czekoladowe z polewą z mlecznej czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować ciasto ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Wlać do 3 wysmarowanych i posypanych mąką 8-calowych okrągłych tortownic.
Piec w temperaturze 325 przez 20 do 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
Ubić serek, cukier puder i cukier granulowany na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż mieszanina będzie kremowa.
Drobno posiekać 8 batoników. Złożyć mieszankę twarogu i posiekane cukierki na ubitą polewę.
Rozłóż lukier między warstwami oraz na wierzchu i bokach ciasta. Posiekaj pozostałe 2 batony.
Posypać połowę posiekanych batoników na ciasto. Naciśnij Pozostałe posiekane cukierki wzdłuż dolnej krawędzi ciasta.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy szwajcarskiego ciasta czekoladowego Duncan Hines
Wymieszać i czekoladę mleczną Hershey ' s z migdałami.