Ciasto Wrzątkowe
Ciasto wrzątkowe może być tylko skorupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 2715 kalorii, 30g białka, oraz 209g tłuszczu. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę ciasto, woda, skrócenie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Boczek gotowany z sosem pietruszkowym z " mojego irlandzkiego stołu, Suflet z ciasta francuskiego z kremem o zapachu pomarańczy, kandyzowanymi orzechami pekan i karmelowym sosem maślanym, oraz V&B wódka woda dla podobnych receptur.
Instrukcje
Skracanie umieścić w żaroodpornej misce.
Wlać wrzącą wodę i ubijać mieszankę do uzyskania kremowej konsystencji.
Sól i mąkę wymieszać w osobnej misce.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny skracającej. Mieszaj, aż ciasto przestanie przyklejać się do boków miski. Ciasto przed rozwałkowaniem przechowywać w lodówce.