Ciasto Czekoladowe Gotowanie Lukru
Ciasto czekoladowe gotowanie lukrem jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 0g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brązowy cukier, masło, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Reine de Saba (ciasto czekoladowo-migdałowe) z lukrem czekoladowo-masłowym, Czekoladowe Ciasto marchewkowe z polewą czekoladowo-serową, oraz Ciasto czekoladowe z polewą czekoladową.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do pieczenia.
W średniej misce, wymieszać razem roztopione masło, brązowy cukier i śmietanę, aż dobrze wymieszane. Następnie wymieszać w kokosie. rozłóż na dowolnym cieście na patelni o wymiarach 9x13 cali.
Umieść pod rozgrzanym brojlerem na 3 do 5 minut, aż mieszanina będzie bąbelkowa i złocista. Uważaj, aby się nie poparzyć.