Lasagne Z Dzikimi Grzybami

Lasagne Z Dzikimi Grzybami
Lasagne z dzikimi grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Ten przepis służy 12. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pomidory w soku, wrzącą gorącą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lasagne Z Dzikimi Grzybami, Lasagne z pieczarkami z kremem parmezan, oraz Lasagne z kiełbasą i grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło w 2-ćwiartkowym ciężkim rondlu na umiarkowanie małym ogniu, aż się stopi, następnie dodać mąkę i gotować zasmażkę na małym ogniu, ubijając, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać gorące mleko w szybkim strumieniu, energicznie ubijając, i ubić czosnek i sól. Doprowadzić do wrzenia, ubijając. Zmniejszyć ogień i dusić, ubijając od czasu do czasu, 10 minut, a następnie usunąć czosnek i dodać pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Wlać wrzącą gorącą wodę nad porcini w misce i odstawić, aż zmiękną, o 20 protokół.Wyciągnij porcini, wyciskając nadmiar płynu z powrotem do miski,a następnie spłucz, aby usunąć ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
Płyn do namaczania wlać przez sito wyłożone zwilżonym ręcznikiem papierowym do innej miski. Porcini posiekać i dodać do moczenia płynu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
SitoSito
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
3
Cebulę ugotować w oleju w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 4 do 5 minut, a następnie wymieszać pomidory z sokiem, cukier, borowiki z płynem do namaczania, i 1 łyżka bazylii. Dusić, często mieszając, aż pomidory zostaną podzielone na masywny sos, o 25 protokół. Wymieszać z solą i pozostałą łyżką bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
CebulaCebula
SOSSOS
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Makaron lasagne ugotować w 6-do 8-kwartowym garnku wrzącej osolonej wody przez 8 minut (makaron nie będzie gotowany), następnie odcedzić i przenieść do miski z zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
GarnekGarnek
2
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Rozprowadzić 1 szklankę beszamelu na dnie maślanego naczynia do pieczenia o wymiarach 13 na 9 cali, zachowując pozostałą część na ostatnią warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Odcedzić 3 makaron lasagne w 1 warstwie na ręczniku kuchennym i ułożyć na beszamelu w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Makaron rozprowadzić równomiernie w naczyniu z jedną trzecią sosu pomidorowego z grzybami i posypać 1/3 szklanki sera. Makaron, sos pomidorowy z grzybami i ser powtórz dwa razy, a następnie przykryj 3 Ost.makaronem lasagne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
Sos PomidorowySos Pomidorowy
GrzybyGrzyby
SerSer
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
MakaronyMakarony
6
Pozostałą beszamel rozprowadzić na wierzchu i posypać pozostałym 3/4 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
7
Piec, odkryte, aż lasagne bulgotanie i top jest rumiane, 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 15 minut przed cięciem.
1
* Sosy pomidorowe beszamelowe i grzybowe można przygotować 2 dni wcześniej i schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić osobno, przykryć. Przed użyciem doprowadzić sosy do temperatury pokojowej.* Można złożyć lasagne 1 dzień wcześniej i schłodzić, pokryte. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PomidorPomidor
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn