Tradycyjny Irlandzki Boczek, Kapusta I Sos Pietruszkowy
Przepis tradycyjny irlandzki boczek, kapusta i sos Pietruszkowy może zaspokoić Europejskie pragnienie w okolicy 45 minut. Ta przystawka ma 550 kalorii, 17g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy przepis służy 15 i kosztuje 1,92 zł za porcję. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka irlandzkiego boczku, ziemniaki Yukon gold, kapusta włoska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Martha Stewart ma 5 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj Książkę: Tradycyjny Irlandzki Boczek, Kapusta I Sos Pietruszkowy, Boczek gotowany z sosem pietruszkowym z " mojego irlandzkiego stołu, oraz Bekon irlandzki i kapusta z sosem musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjąć boczek z garnka, przecedzić kapustę i przełożyć do dużej miski lub półmiska.
Dodać masło i doprawić pieprzem; wymieszać.
Podajemy boczek i kapustę z sosem pietruszkowym i ziemniakami.