Czekoladowe Espresso Orkiszowe Ciasto

Czekoladowe Espresso Orkiszowe Ciasto
Czekoladowe Espresso orkiszowe ciasto jest Wegetariańskie deser. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 527 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Mieszanka wrzącej gorącej wody, soli, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Orkiszowe Czekoladowe, Espresso-ciasto czekoladowe z białą czekoladą-lukier Mascarpone, oraz Ciasto Czekoladowe Espresso.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. masło springform pan, a następnie lekko odkurzyć proszkiem kakaowym, wybijając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki I Gotowane Do MiękkościCzerwone Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki I Gotowane Do Miękkości
Niemiecka Słodka Czekolada, Połamana Na KawałkiNiemiecka Słodka Czekolada, Połamana Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Miękkich Biszkoptów (w Sumie 24) W Całości, Ale Przycięte Tak, Aby Pasowały Do Patelni (opcjonalnie)Opakowanie Miękkich Biszkoptów (w Sumie 24) W Całości, Ale Przycięte Tak, Aby Pasowały Do Patelni (opcjonalnie)
Kapelusz Grzyba Portabella, Pokrojony W PlasterkiKapelusz Grzyba Portabella, Pokrojony W Plasterki
2
Wymieszać razem wrzątek, espresso w proszku, wanilię i sodę oczyszczoną w misce, następnie dodać daktyle, lekko tłucząc widelcem i stromo, aż ciecz ostygnie do temperatury pokojowej, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
(uniwersalne Zastosowanie Również)(uniwersalne Zastosowanie Również)
1 Słoik (11 Uncji) Kremu Cytrynowego1 Słoik (11 Uncji) Kremu Cytrynowego
DaktyleDaktyle
Opcjonalnie Można Dodać Wiśnie Maraschino I Suszone MoreleOpcjonalnie Można Dodać Wiśnie Maraschino I Suszone Morele
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
3
Mąkę orkiszową, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól ubić w innej misce. Ubij masło i brązowy cukier mikserem elektrycznym ze średnią prędkością do bladego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Grubo Posiekanych Orzechów Włoskich1 1/2 Szklanki Grubo Posiekanych Orzechów Włoskich
Czerwone Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki I Gotowane Do MiękkościCzerwone Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki I Gotowane Do Miękkości
2 Szklanki Cienkich Plasterków Obranych świeżych Nektarynek2 Szklanki Cienkich Plasterków Obranych świeżych Nektarynek
Mąka OrkiszowaMąka Orkiszowa
Niemiecka Słodka Czekolada, Połamana Na KawałkiNiemiecka Słodka Czekolada, Połamana Na Kawałki
(takie Jak PAN®)(takie Jak PAN®)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
4
Dodawać jajka po 1 na raz, ubijając aż do połączenia. Beat w mieszance daty (ciasto będzie wyglądać zsiadłe), a następnie zmniejszyć prędkość do niskiej i dodać mieszaninę mąki, mieszanie aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Cukru Granulowanego1 1/2 Szklanki Cukru Granulowanego
DaktyleDaktyle
Dekoracje CukierkoweDekoracje Cukierkowe
5
Łyżka ciasto do springform pan, wygładzanie góry, i piec, aż Drewniany pick lub szaszłyk włożony do środka wychodzi czysty, o 50 minut do 1 godziny. Fajne ciasto na patelni na stojaku 5 minut, a następnie usunąć stronę patelni i fajne ciasto na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Miękkich Biszkoptów (w Sumie 24) W Całości, Ale Przycięte Tak, Aby Pasowały Do Patelni (opcjonalnie)Opakowanie Miękkich Biszkoptów (w Sumie 24) W Całości, Ale Przycięte Tak, Aby Pasowały Do Patelni (opcjonalnie)
Kapelusz Grzyba Portabella, Pokrojony W PlasterkiKapelusz Grzyba Portabella, Pokrojony W Plasterki
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Ciasto podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn