Ciasto Pełnoziarniste
Pełnoziarnista skorupa Pie może być tylko skorupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 525 kalorii, 13g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz sól, masło, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Śródziemnomorska Pizza z pełnoziarnistą skórką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W średniej misce ubić mąkę, cukier, mączkę lnianą, cynamon, proszek do pieczenia i sól.
Umieścić mieszaninę w robocie kuchennym i dodać masło i skórkę z cytryny. Pulsuj, aż masło i skórka cytryny zaczną sprawiać, że mieszanina będzie krucha.
Mżać w wodzie podczas pulsowania ciasta, aż zacznie odciągać się od boku miski.
Podziel ciasto na pół i uformuj każdą połowę na dysk. Na posypanej mąką powierzchni zwiń każdy dysk do około 1 cala grubości. Owiń dyski w folię i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Gdy ciasto będzie gotowe do użycia, wyjmij dyski z lodówki i odstaw na 10 minut. Gdy są gotowe do użycia, rozwałkuj dyski do grubości 1/2 cala i umieść na żądanej płycie ciasta.