Ciasto Orzechowe Crust

Ciasto Orzechowe Crust
Orzech Pie Crust może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru crust. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 5 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 64 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, mielone orzechy włoskie, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest improwizowalne. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Tarta jagodowa z orzechową skórką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce do mieszania połącz wszystkie składniki. Wciśnij mocno mieszaninę nakrętek do dna i boków 9-calowej płytki ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
2
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez około 10 minut, lub aż krawędź będzie złoty kolor. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn