Ciasto Czekoladowo-Maślane
Jedna porcja zawiera 521 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.17 za porcję. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, ekstrakt z wanilii, ciasteczka oreo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placek Maślany, Czekoladowe Babeczki Z Masełkiem, oraz Polewa Czekoladowa Z Masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. smar 9 calowy talerz Deep dish pie.
Umieścić Oreos w robocie kuchennym i przetworzyć na okruchy.
Dodać roztopione masło. Opróżnij mieszaninę Oreo / masła do talerza ciasta i naciśnij na dno.
Piec przez 8-10 minut.Wyczyść miskę robota kuchennego i proces tofu, aż będzie bardzo gładka.
Dodaj 1 łyżeczkę wanilii.Roztopić czekoladowe chipsy w kuchence mikrofalowej lub nad kuchenką.
Dodaj roztopioną czekoladę do tofu i procesu, aż będzie gładka. Łyżka do pieczonego ciasta crust.In miska do miksowania, ubić serek śmietankowy, cukier, pozostałe 1/2 łyżeczki wanilii i budyniu wymieszać (lub masło orzechowe), aż kremowy i gładki. Złóż w zgniecionych Butterfingers. Złóż na pół ubitej polewy. Łyżka na środku ciasta, pozostawiając granicę około 1/2 cala.
Umieść pozostałą bitą polewę w torbie na zamek błyskawiczny, odetnij dolny róg, rura pozostała chłodnym biczem wokół krawędzi. Schłodzić przez co najmniej 4 godziny.Składniki na 10 porcji