Ciasto cytrynowo-śmietankowe

Ciasto cytrynowo-śmietankowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Lemon Curd i Cream Cake. Ten przepis służy 15 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz maślankę, wodę, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym, Ciasto migdałowe z kremem z twarogu cytrynowego i malinowym żelem, oraz Białe ciasto z cytrynowo-limonkowym nadzieniem twarogowym i lukrem z bitą śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj Twaróg Cytrynowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lemon CurdLemon Curd
2
Beat ciasto wymieszać i następne 4 składniki w dużej misce przy niskiej prędkości z mikserem elektrycznym aż połączone; zwiększyć prędkość do średniej, i pokonać 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać ciasto do 2 natłuszczonych i zalanych mąką 9-calowych okrągłych tortownic.
4
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Ubijaj śmietanę z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż się spieni; stopniowo dodawaj 3 łyżki cukru, ubijając, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać kwaśną śmietanę, ubijając, aż mieszanina rozprzestrzeni konsystencję. Schłodzić co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
6
Połącz gorącą wodę, 1/3 szklanki cukru i sok z cytryny w małej misce, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu ciasta; użyj drewnianego kilofa, aby przebić otwory w cieście w odległości 1/2 cala. Powoli wlać połowę mieszaniny syropu cukrowego na warstwę ciasta, aż ciecz zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
8
Rozprowadzić 1 szklankę twarogu cytrynowego na warstwie. Wierzch pozostałą warstwą ciasta; użyj drewnianego kilofa, aby przebić otwory w cieście w odległości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lemon CurdLemon Curd
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Pozostałą część syropu zalać warstwą, a następnie dodać pozostały twarog cytrynowy, pozostawiając 1,5-calową granicę wokół krawędzi ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lemon CurdLemon Curd
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
10
Rozłóż lukier z kwaśnej śmietany na bokach ciasta i na granicy 1 1/2 cala wokół górnej krawędzi ciasta, pozostawiając widoczny twarog cytrynowy. Schłodzić co najmniej 1 godzinę przed podaniem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lemon CurdLemon Curd
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
*Tylko w celach testowych użyliśmy Betty Crocker Super
12
Wilgotne Ciasto
13
Mix.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn