Gruszkowy Chutney Bruschetta z pekanami i serem pleśniowym

Gruszkowy Chutney Bruschetta z pekanami i serem pleśniowym
Gruszka Chutney Bruschetta z pekanami i serem pleśniowym jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ocet cydr, morele, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka gruszkowa z serem pleśniowym i orzechami pekan, Truskawkowa Bruschetta z boczkiem, kandyzowanymi pekanami i kozim serem z balsamiczną mżawką, oraz Rzymska z jabłkiem, pekanami i serem pleśniowym.

Instrukcje

1
Podgrzać mały rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj oliwę z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj szalotki i smażyć przez 2 minuty lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
4
Dodać gruszkę i 6 kolejnych składników (przez cynamon); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 20 minut lub aż gruszka będzie miękka i mieszanina jest gęsta. Schłodzić do temperatury pokojowej. Wyrzuć laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
GruszkaGruszka
5
Łyżka około 1 1/2 łyżki chutney na każdym plasterku bagietki; top każdy z 1/2 łyżeczki pekan i 1/2 łyżeczki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
SerSer
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
6
Posypać równomiernie posiekanym szczypiorkiem i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
TymianekTymianek

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn