Ciasteczka dyniowe z chipsami z toffi

Ciasteczka dyniowe z chipsami z toffi
Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 255 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Jeśli 37 centów za porcję spada w budżecie, dyni ciasteczka z chipsami toffi może być niesamowite bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilanu, sodę oczyszczoną, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka z dyni z chipsami i rumianym masłem {pełnoziarnistym}, Ciastka owsiane do żucia z cynamonem i chipsami z Karmelu, oraz Bez mąki ciasteczka Espresso z ciemną czekoladą i chipsami z toffi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163° i ułóż stojak na środku. Wyłóż dwie blachy do pieczenia papierem do pieczenia, posmaruj papier masłem i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cynamon ubić w średniej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieść jajka i cukier w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wymieszać na średniej prędkości, aż gładkie i rozjaśnione w Kolorze, o 1 minutę. Zatrzymać mikser i za pomocą gumowej szpatułki, zeskrobać boki miski i wiosło. Włącz mikser do niskiej prędkości, dodaj olej, dynię i wanilię i wymieszaj, aż równomiernie się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
WaniliaWanilia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać mieszaninę mąki i wymieszać, aż tylko włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Dodać w chipsy toffi i wymieszać, aż równomiernie rozłożone.Za pomocą miarki do lodów o pojemności 1/4 szklanki, kopce miarki ciasta na przygotowanych blach do pieczenia, rozstaw ciasteczka co najmniej 2 1/2 cala od siebie (alternatywnie, można użyć 1/4 szklanki miarki). Za pomocą cienkiej metalowej szpatułki wygładź wierzchołki kopców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z ToffiChipsy Z Toffi
LodyLody
Pliki CookiePliki Cookie
Kopce BarKopce Bar
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Do Lodówłyżka Do Lodów
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
MiarkaMiarka
SzpatułkaSzpatułka
7
Piec ciasteczka jeden arkusz na raz, aż szczyty czują się jędrne i wykałaczka włożona w centrum wychodzi sucha, o 16 protokół. Schłodzić je na blasze do pieczenia przez 5 minut, a następnie użyć szerokiej metalowej szpatułki, aby przenieść ciasteczka do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.Schłodzone ciasteczka lekko opryskać cukrem pudrem. Ciasteczka mogą być przechowywane w szczelnie przykrytym pojemniku w temperaturze pokojowej do 4 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje14
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn