Ciasta rybne z surówką i sosem Chrzanowo-koperkowym

Ciasta rybne z surówką i sosem Chrzanowo-koperkowym
Ciasto rybne z surówką i sosem Chrzanowo-koperkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,02 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 16G białka, oraz 31 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka majonezu, oliwy z oliwek, cytryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi ci to Epikurious. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Herbed Fish Cakes z zielonym sosem chrzanowym, Cytrynowo-Chrzanowe Ciasta Rybne, oraz Pokruszone nowe placki ziemniaczane z majonezem chrzanowym.

Instrukcje

1
Zetrzyj tyle skórki z cytryny, aby zmierzyć2 1/2 łyżeczki. Połowę cytryny; squeezeenough sok do pomiaru 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CytrynaCytryna
SokSok
2
Wymieszaj skórkę, 2 łyżki soku, majonez, 1/4 szklanki zielonej cebuli, przyprawę, chrzan i 2 łyżki koperku w misce; odstaw SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
MajonezMajonez
SOSSOS
SokSok
CebulaCebula
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Zmielić chleb na drobne okruchy w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
4
Umieść 1 szklankę bułki tartej w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
Umieścić pozostałe bułki tartej w naczyniu 13x9-inchbaking. Używając zakrętów on/off, bardzoarly siekać ryby w procesorze(nie formować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
RybyRyby
6
Dodaj rybę do bułki tartej w misce; delikatnie wymieszaj w jajku, 1 łyżce sosu i 1/4 szklanki zielonej cebuli. Uformuj mieszankę rybną w cztery okrągłe ciasta o średnicy 31/2 cala; grubo pokryj bułką tartą w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Zielona CebulaZielona Cebula
SOSSOS
RybyRyby
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
7
Wymieszać coleslaw, 3 łyżki sosu, 2 łyżki soku z cytryny i 1 łyżkę stołową w misce. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowegoSzybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
8
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick overmedium ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać placki rybne; sauté untilgotowane przez, O 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
10
Podawać placki rybne z sałatką i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby
11
Bon Appétit

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn