Ciasto krabowe z salsą Kolendrową może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 133 kalorie, 9g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 97 centów za porcję. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz kolendrę, sok z limonki, mięso krabowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Ciasta krabowe z salsą Kolendrową, Ciasta krabowo-makaronowe z majonezem Kolendrowo-limonkowym, oraz Placki krabowe z salsą pomidorowo-ogórkową.
Instrukcje
1
Wymieszać razem składniki Cilantro Salsa; przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
2
Wymieszać razem składniki ciastek krabowych-z wyjątkiem 2 łyżek oleju roślinnego i 2/3 szklanki bułki tartej. Kształtuj mieszaninę na 16 ciastek o średnicy około 2 cali.
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Ciasto krabowe z 2/3 szklanki bułki tartej. Gotować w oleju 3 do 4 minut z każdej strony, obracając raz, aż złoty kolor brązowy.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.