Ciasta krabowe z salsą Kolendrową

Ciasta krabowe z salsą Kolendrową
Ciasto krabowe z salsą Kolendrową może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 133 kalorie, 9g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 97 centów za porcję. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz kolendrę, sok z limonki, mięso krabowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Ciasta krabowe z salsą Kolendrową, Ciasta krabowo-makaronowe z majonezem Kolendrowo-limonkowym, oraz Placki krabowe z salsą pomidorowo-ogórkową.

Instrukcje

1
Wymieszać razem składniki Cilantro Salsa; przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
2
Wymieszać razem składniki ciastek krabowych-z wyjątkiem 2 łyżek oleju roślinnego i 2/3 szklanki bułki tartej. Kształtuj mieszaninę na 16 ciastek o średnicy około 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
KrabKrab
3
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Ciasto krabowe z 2/3 szklanki bułki tartej. Gotować w oleju 3 do 4 minut z każdej strony, obracając raz, aż złoty kolor brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
KrabKrab
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)

Składniki

1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOkruchy chleba po włoskuOkruchy chleba po włosku1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiBułka tarta po włoskuBułka tarta po włosku425Orzechy dowolne (posiekane)czarna fasola puszka, odsączona, opłukanaczarna fasola puszka, odsączona, opłukana510Orzechy dowolne (posiekane)puszki każdy) mięso krabowe, odsączonepuszki każdy) mięso krabowe, odsączone596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana kolendraposiekana kolendra1jajko, pobitejajko, pobite1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana świeża kolendraposiekana świeża kolendra1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekana zielona paprykadrobno posiekana zielona papryka1( bakłażany)zielona cebula w plasterkachzielona cebula w plasterkach21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.kminek mielonykminek mielony01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.pieprz czerwony mielony (cayenne)pieprz czerwony mielony (cayenne)2(zima)1 truskawka bez łuski1 truskawka bez łuski596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana czerwona cebulaposiekana czerwona cebula2(zima)sos majonezowy lub sałatkowysos majonezowy lub sałatkowy01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych11 funt cukinii,Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiduży pomidor, posiekanyduży pomidor, posiekany1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)oliwa z oliwek lub olej roślinnyoliwa z oliwek lub olej roślinny2(zima)2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane312Orzechy dowolne (posiekane)puszka kukurydza cukrowa z całego jądra, osuszonapuszka kukurydza cukrowa z całego jądra, osuszona

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Magazyn