Chunky Italian Soup
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj grubej Włoskiej zupy. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Jeśli masz sól, wodę, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Papryka Mozzarella z masywnym włoskim sosem, Zupa Pomidorowa Chunky, oraz Gruba Zupa Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę i cebulę ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając, aż wołowina się rozpadnie i nie będzie już różowa; odcedzić. Powrót mieszaniny do patelni. Wymieszać pomidory, kolejne 7 składników i, w razie potrzeby, chili w proszku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, mieszając od czasu do czasu, 30 minut. Wymieszać fasolę i kolejne 3 składniki; dusić, mieszając od czasu do czasu, 15 minut. Wymieszać z makaronem.
Każdą porcję posypać serem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.