Chrupiące smażenie ryb w piekarniku z Papkowatym groszkiem

Chrupiące smażenie ryb w piekarniku z Papkowatym groszkiem
Need a pescatariańskie danie główne? Chrupiące smażyć ryby w piekarniku z Papkowatym groszkiem może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 657 kalorii, 50g białka, oraz 24g tłuszczu. Na $5.69 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać białka jaj, ocet słodowy, mięta, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mushy Peas With Oven Baked Chips, Fish fingers & mushy peas, oraz Wędzone pstrągi z groszkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Ułóż stojak do pieczenia na górze blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Roztopić 4 łyżki masła na małym ogniu w małym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Umieścić bułkę tartą w płytkim naczyniu i polać roztopionym masłem i wrzucić do połączenia. Doprawić przyprawami z owoców morza, granulowaną cebulą w proszku, granulowanym czosnkiem, skórką cytrusową, tymiankiem i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
Cebula GranulowanaCebula Granulowana
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Ryby oczyścić i osuszyć, następnie doprawić solą, do smaku. Rybę posmarować białkami, następnie delikatnie wcisnąć w bułkę tartą, aby równomiernie obłożyć, a następnie ułożyć na blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Piec na środkowej półce piekarnika, aż ryba będzie biała i łuszcząca się, a okruchy będą złote, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
W międzyczasie dodaj pietruszkę i miętę do robota kuchennego i pulsuj, aby drobno posiekać, a następnie zeskrobuj do miski i odstaw. Zwróć bazę do procesora; nie spłucz bazy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać groszek i pulsować, aż bardzo drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
8
W średnim rondlu podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, Odwróć patelnię, a pozostałe masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodaj szalotki i saute przez 5 protokół, następnie dodać bulion i groch i doprowadzić do bańki na średnim ogniu. Gotować świeży groszek przez około 10 minut, a około 6 do 7 minut, jeśli używasz mrożonego rozmrożonego groszku. Gdy większość płynu odparuje, doprawić solą i pieprzem do smaku i wymieszać zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
10
Zdjąć z ognia.
11
Łyżka baseny z nie tak mushy grochu na każdym talerzu obiadowym i top z chrupiącymi pałkami rybnymi. Douse ryby z dużą ilością octu słodowego i cieszyć!
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SłodowyOcet Słodowy
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone

Składniki

4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz5(zima)2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikurczak w pudełkukurczak w pudełku2(zima)Kilka drobno posiekanych szczypiorkówKilka drobno posiekanych szczypiorków680Orzechy dowolne (posiekane)dorsz, pocięty z najgrubszej części filetów w kształcie 8 prostokątnych pałeczekdorsz, pocięty z najgrubszej części filetów w kształcie 8 prostokątnych pałeczek2dodatkowe dużebiałka jaj, ubijane do pianybiałka jaj, ubijane do piany1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)przyprawa do owoców morza (zalecana: Old Bay) lub przyprawa do ryb Szeged, Palmaprzyprawa do owoców morza (zalecana: Old Bay) lub przyprawa do ryb Szeged, Palma2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipietruszka płaska pakowanapietruszka płaska pakowana2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipakowana świeża miętapakowana świeża mięta1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)czosnek granulowany, palmowyczosnek granulowany, palmowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)cebula granulowana, Palmowacebula granulowana, Palmowa1cytryna lub limonka, skórkacytryna lub limonka, skórka4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOcet słodowyOcet słodowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPanko okruchyPanko okruchy7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigroch świeżo łuskany lub groch ekologiczny mrożony i rozmrożony, poklepany na suchogroch świeżo łuskany lub groch ekologiczny mrożony i rozmrożony, poklepany na sucho4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySólSól2largesszalotka drobno posiekanaszalotka drobno posiekana2(zima)Kilka świeżo posiekanych liści tymiankuKilka świeżo posiekanych liści tymianku

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn