Chrupiące różyczki kalafiorowe z solą cytrusową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj chrupiących różyczek kalafiora z solą cytrusową. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański serwuje 6 i kosztuje 100 centów za porcję. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka płatków pieprzu, skrobi kukurydzianej, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na nie tak ogromna spoonacular wynik 33%. Podobne przepisy są Curry-cytrusowa zupa kalafiorowa z przypalonymi przegrzebkami i chrupiącą szalotką, Przyprawione Karmelizowane Różyczki Kalafiora, oraz Pieczone Panierowane Różyczki Kalafiorowe.
Instrukcje
Napełnij duży garnek do połowy pełnym olejem roślinnym.
Podgrzać do 350 stopni F.
W dużej misce ubić jajka, skrobię kukurydzianą, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Wrzuć różyczki do płaszcza.
W małej misce wymieszać pozostałą sól, płatki czerwonej papryki i skórkę z cytryny. Gdy olej jest gotowy, usuń połowę różyczek z ciasta i dodaj do oleju. Gotować do złotego, około 4 do 5 minut, obracając od czasu do czasu.
Odcedzić do ręczników papierowych.
Posyp obficie przyprawioną solą. Powtórz z drugą porcją różyczek.