Chrupiąca Sałatka Kokosowo-Jagodowa
Chrupiąca Sałatka kokosowo-Jagodowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.28 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś jagody, miód, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Wiosenna Sałatka z warzywami i jagodami z sosem kokosowym, Crunchy Berry Parfaits, oraz Crunchy Berry Parfait.
Instrukcje
W 6-do 8-calowej patelni, mieszać Kokosowe często na średnim ogniu, aż lekko rumiane, 2 do 3 protokół.
Wlać z patelni i odstawić.
W dużej misce ubij razem sok z limonki i miód.
Dodaj jagody i jicama. Liście mięty rozedrzeć na małe kawałki i rozsypać na sałatce.
Dodać kokosa i delikatnie wymieszać.