Chrupiąca powłoka rybaka

Chrupiąca powłoka rybaka
Chrupiąca powłoka Rybaka jest wegetariańska przystawka. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Przepis ten służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę kukurydzianą, sól czosnkową, sól sezonowaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tilapia z chrupiącą powłoką na jeden (lub więcej), Smażona Okra Z Chrupiącym Parmezanem, oraz Fry It, You ' ll Like It (powłoka dla ryb) podobnych receptur.

Instrukcje

1
W płytkiej misce ubić jajko i mleko. W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz płatki zbożowe, mąkę, mąkę kukurydzianą i przyprawy. Filety rybne zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie pokryć mieszaniną zbóż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
ZbożaZboża
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Na dużej patelni podgrzej 1/4 cala. oleju na średnim ogniu. Smażyć filety przez 5-7 minut z każdej strony lub do momentu, aż ryba będzie łatwo płatkami widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn