Chrupiąca kapusta czerwona slaw
Chrupiąca czerwona kapusta slaw jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 643 kalorie, 81g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 4,74 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 46 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga pieczonego kurczaka, soli i pieprzu, czerwonego jabłka i mielonej kozieradki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Chrupiąca Kapusta Czerwona Slaw, Chrupiąca Kapusta Napa Slaw, oraz Chrupiąca Kapusta I Ramen Slaw.
Instrukcje
Używając dużego noża, rozdrobnij kapustę i umieść w dużej misce z marchewką, jabłkiem i dymką.
Ubić razem majonez, ocet i olej. Doprawić, a następnie wrzucić do sałatki.
Podaj lub zobacz nasze sugestie, poniżej po prawej stronie.
Aby zrobić z pieczonym kurczakiem, przeciąć łodygi z pestki rzeżuchy musztardowej i wymieszać połowę z surówką z musztardy pełnoziarnistej. Podziel między talerze, a następnie rozrzuć pieczonego kurczaka (resztki lub kupione w sklepie) na wierzchu.
Posypać pozostałą rzeżuchą i podawać.
Aby zrobić z marynowanym kurczakiem, rozgrzej grill do wysokiej. Oderwij liście z dużej bazylii i rozrzuć połowę z nich na surówkę. Resztę posiekać i wymieszać ze szczyptą mielonej kozieradki lub kolendry, skórką i sokiem z limonki, oliwą z oliwek oraz solą i pieprzem do smaku. Pierś z kurczaka utrzeć w mieszance limonkowej (pozostawić do marynowania na 10 minut, jeśli czas), następnie grillować przez 6 minut z każdej strony, aż się zrumieni i ugotuje. Grubo pokroić i podawać na wierzchu surówki.