Jeśli masz około 55 minut do spędzenia w kuchni chleb pomidorowy może być wyjątkowy bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis do wypróbowania. Za 11 centów za porcję, dostajesz chleb, który służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 1g tłuszczu i w sumie 102 kalorie. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, bazylię, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczenie chleba: chleb pomidorowy, serowy i bekonowy, Pieczenie Chleba: Chleb Wirowy Pomidorowo-Pesto, oraz Chleb pomidorowy i bekonowy (do Maszyny do chleba).
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj 3 szklanki mąki, cukru, drożdży, soli, oregano, czosnku w proszku, bazylii i rozmarynu. W dużym rondlu podgrzej sok pomidorowy, sos pomidorowy i olej do 120°-130°, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
(zalecane: Sacramento)
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Szyjki Z Kurczaka
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania