Ziołowe bułeczki z ciastem

Ziołowe bułeczki z ciastem
Potrzebujesz chleba wegetariańskiego z dodatkiem lakto ovo ? Ziołowe bułeczki z ciastem mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 4 g tłuszczu i łącznie 175 kalorii . Ten przepis służy 8 osobom. Za 21 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 8 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Udaj się do sklepu i kup aktywne drożdże, ciepłą wodę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 32% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak Ziołowy chleb w cieście serowym , Kwiaty dyni nadziewane serem ziołowym w cieście smażonym i ROLKI CYNAMONOWE W CIASTO .

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Liści Mięty2 łyżki świeżo Zebranych Liści Mięty
1/2 średniej Czerwonej Cebuli, Pokrojonej W Cienkie Plasterki I Podzielonej Na Pierścienie1/2 średniej Czerwonej Cebuli, Pokrojonej W Cienkie Plasterki I Podzielonej Na Pierścienie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
2
Dodać szałwię, estragon, gałkę muszkatołową, cukier, sól, jajko, masło lub margarynę i 1 szklankę mąki. Używając trzepaczki drucianej, ubijaj, aż masa będzie gładka. Drewnianą łyżką wymieszaj pozostałe 1 1/4 szklanki mąki i ubijaj, aż masa będzie gładka. Zeskrob ciasto ze ścianek miski, przykryj wilgotną ściereczką i odstaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu na około 30 minut lub do momentu podwojenia objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Cukierniczy, świeże Brzoskwinie, Jeżyny I Mięta OpcjonalnieCukier Cukierniczy, świeże Brzoskwinie, Jeżyny I Mięta Opcjonalnie
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
W Pełni Oczyszczone Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 KawałkówW Pełni Oczyszczone Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Pepperoni, OpcjonalniePepperoni, Opcjonalnie
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Do 1 1/2 Funta Suszonego Makaronu Rigatoni1 Do 1 1/2 Funta Suszonego Makaronu Rigatoni
Do Podwójnego Ciasta (9 CaliDo Podwójnego Ciasta (9 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
8 Szklanek Ulubionego Sosu Pomidorowego8 Szklanek Ulubionego Sosu Pomidorowego
Dodatkowa Gałka MuszkatołowaDodatkowa Gałka Muszkatołowa
3
Opróżnij ciasto, mieszając drewnianą łyżką. Lekko natłuść formę na 8 muffinów. Nałóż ciasto do przygotowanej formy na muffiny. Napełnij każdą filiżankę nieco ponad 1/2; odstawić w ciepłe miejsce i pozostawić do wyrośnięcia na około 15 do 20 minut lub do momentu, aż podwoi swoją objętość. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
1 Kostka (lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę1 Kostka (lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka (lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę1 Kostka (lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn