Chipotle Bean Burritos
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj Chipotle Bean Burritos. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 377 kalorii, 21g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz śmietanę, sałatę, tortille z mąki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Chipotle Bean Burritos, Chipotle i Burritos z Czarnej Fasoli, oraz Kurczak z Quinoa i Burritos z czarnej fasoli z Chipotle Guacamole.
Instrukcje
Ciasno owiń tortille w folię.
Piec w temperaturze 177° około 7 minut lub aż zmiękną. Tymczasem wyciąć Morningstar Farms Spicy Black Bean Veggie hamburgery na kawałki wielkości kęsa. Odstawić. Użyj tyłu łyżki do lekko mas fasoli. Wymieszać w 1/2 szklanki cebuli, 1/3 szklanki salsy i chili w proszku.
Rozłóż mieszankę fasoli na każdej tortilli tuż poniżej środka.
Posypać kawałki veggie burger i ser na wierzch mieszanki fasoli. Fold dolne krawędzie tortille nad nadzieniem. Złożyć po bokach.
Zwijamy się. Zabezpieczyć wykałaczkami, jeśli to konieczne. Na blasze do pieczenia pokrytej nieprzywierającym sprayem do gotowania lub wyłożonej papierem pergaminowym, umieść Pakiety tortilla, szew do góry.
Piec w temperaturze 177° około 15 minut lub do ogrzania przez i zaczyna brązowy. Ułóż sałatę na sześciu talerzach. Top z tortilla pakietów, usuwanie wykałaczki, jeśli używane. Łyżka pozostała 1 szklanka salsy i śmietany na wierzchu.
W razie potrzeby posypać cebulą. * Uwaga: obniżyć poziom sodu, zastępując suszoną fasolę konserwową fasolą. W średnim rondlu połączyć 3 szklanki wody i 3/4 szklanki suchej fasoli pinto. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Odstawić, przykryty, na 1 godzinę.
Drenaż. Spłucz. Powrót fasoli do rondla.
Dodaj 3 szklanki świeżej wody. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło. Dusić, pod przykryciem, przez 1 do 1 1/2 godziny lub aż fasola będzie miękka.
Drenaż. Użyj zgodnie z powyższym przepisem. ,, 2009 receptury Kellogg NA Co Morningstar Farms są własnością firmy Kellogg.