Chicken Enchiladas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Enchiladas z kurczaka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 775 kalorii, 40g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 21 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka sera cheddar, rosół z kurczaka, chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Enchiladas de Pollo (Chicken Enchiladas), Enchiladas z kurczaka (Enchiladas de Pollo), oraz Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu. Wymieszać z mąką, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać bulion. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Wymieszać kolendrę i połowę Chilli. W dużej misce, połączyć kurczaka, ser Monterey Jack i pozostałe chili.
Łyżka 1/3 szklanki mieszanki kurczaka na każdej tortilli; zwinąć.
Miejsce szew stronie w dół w 13-in ungreased. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 375° przez 15-18 minut lub do czasu podgrzania i rozpuszczenia sera.