Maślane Tarty Szachowe
Jeśli 1,02 zł za porcję spada w budżecie, maślane tarty szachowe mogą być doskonałym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 7. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 742 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ekstrakt z wanilii, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ambrosia Chess Tarts, Czekoladowe Tarty Szachowe, oraz Maślane Ciasto Szachowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat Serek i masło na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy. Stopniowo dodawać mąkę do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Uformuj mieszaninę na 48 kulek i umieść na blasze do pieczenia; przykryj i schłodź 30 minut.
Umieść 1 kulkę ciasta w każdej filiżance 2 lekko nasmarowanych (24-filiżanek) miniaturowych patelni do muffinek i uformuj każdą z nich w skorupę ciasta.
Ubijamy jajka i kolejne 4 składniki.
Piec w temperaturze 350 przez 18 do 22 minut lub do momentu napełnienia. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić (około 20 minut).
Czekoladowe tarty szachowe: zwiększ wanilię do 2 łyżeczek. Mikrofalówka 2 (1-oz.) niesłodzone czekoladowe placki do pieczenia, posiekane, w misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej W Wysokiej 1 do 1 1/2 minuty lub do stopienia i gładkości, mieszając w odstępach 30 sekund. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, mieszając czekoladę w mieszaninie jaj w kroku
Udekoruj ogoloną czekoladą lub posiekanymi tostami pekan.
Tarty cytrynowo-Kokosowe: przygotować maślankę zgodnie z zaleceniami, pomijając maślankę i wanilię i mieszając 1/3 szklanki świeżego soku z cytryny i 1 łyżeczkę. ekstrakt kokosowy do mieszanki jajecznej w kroku
Dekoruj prażonymi paskami kokosa i skórki cytryny.