Cheddar-Bułeczki Z Mąką Kukurydzianą
Przepis Cheddar-bułeczki kukurydziane może zaspokoić szkockie pragnienie w około 40 minut. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Ten przepis służy 8. Jeśli masz chili, sól, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Bułeczki Z Cheddarem Z Mąki Kukurydzianej, Bułeczki kukurydziane z szałwią i cheddarem, oraz Bułeczki Z Wiśniową Mąką Kukurydzianą.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 425º. Prześcieradło z ciasteczkami.
Mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia i sól wymieszać w dużej misce.
Pokroić w margarynę, używając blendera do ciast lub przecinając 2 noże, aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Wymieszać z mlekiem, jajkiem, serem i chilli.
Ciasto obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagnieść lekko 10 razy. Poklepać lub zwijać w 8 - calowe koło na arkuszu ciastek.
Pokroić na 8 klinów, ale nie oddzielać.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Natychmiast usuń z arkusza cookie; ostrożnie oddziel kliny.
Podawać na ciepło z miodem.